Palvelut

Kallaveden Konttuuri tarjoaa vuokralaisyrityksilleen kaikki nykyaikaisen toimistokeskuksen palvelut. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. aulapalvelu, ravintola- ja catering-palvelut, neuvottelutilat, sosiaalitilat, kuntosali, suihku- ja pukuhuonetilat, vartiointi/turvallisuus sekä ympäristö- ja kiinteistöhuolto.

Aulapalvelu arkisin

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 8:00–16:00
Puh. 050 301 4950
aula.kirkkokatu1@prevent360.fi

Aulapalvelu toimii kiinteistössä toimivien henkilöiden ohjaus- ja neuvontapisteenä kaikkien yritysten osalta.

Aulapalvelua tuottaa vartiointiyritys, joka vastaa myös kiinteistön vartioinnista. Aulapalvelun peruspalvelun tehtäviin kuuluu mm. taloon tulevien vieraiden vastaanotto ja opastus, postin jakelu, lajittelu ja käsittely, kuriiritavaralähetysten vastaanotto ja ilmoittaminen vastaanottajalle, avainhallinta, erilaisten hälytysten vastaanottaminen ja ilmoittaminen edelleen ja toimitiloihin liittyvien palvelutarpeiden vastaanotto ja edelleen ilmoittaminen.

Ravintola- ja cateringpalvelut

LOUNASRavintola Quzzu
Avoinna arkisin ma-pe klo 10.30–21.30. Lounas klo 10:30-14:00.
Puh. 045 894 0304
Muina aikoina avoinna tilauksesta.

Rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta löytyvä Ravintola Quzzu tarjoaa asiakkailleen arkisin kotimaisista raaka-aineista valmistettua lounasta ja herkullisen valikoiman erilaisia catering-palveluita neuvotteluhuoneisiin, asiakastilaisuuksiin ja juhliin. Saatavilla on myös jälkiruokavaihtoehdot. Kesäisin ravintolan tarjonnasta pääsee nauttimaan sen yhteydessä olevalle 50-paikkaiselle ulkoterassille.

Kiinteistönhoito­palvelut

Kiinteistöyhtiön vastuulla on kokonaisuudessaan kohteen kiinteistöhuolto, johon kuuluu kohteen LVISA-tekniikan kunnossapito, kiinteistönhoito ja ulkoalueiden puhtaanapito. Kiinteistöyhtiö on tehnyt kiinteistöhuollon osalta sopimukset kiinteistöhuoltoyrityksen ISS Palvelut Oy:n kanssa.

Vikatilanteissa yhteydenotot HelpDeskiin:
puh. 080 015 6666
kiinteistohelp@caverion.com

Siivouspalvelut

ISS Palvelut Oy hoitaa kiinteistön yleisten tilojen siivouksen. Kiinteistöyhtiön vastuulla on kohteen yleisten tilojen siivous. Vuokralaiset tekevät siivoussopimuksen omiin tiloihinsa. Vuokralaisilla on mahdollisuus solmia sopimus oman toimistonsa siivouksesta kiinteistön siivousliikkeen kanssa, kiinteistön etukäteen kilpailuttamilla hinnoilla.

Vikatilanteissa yhteydenotot HelpDeskiin:
puh. 080 015 6666
kiinteistohelp@caverion.com

Yhteiset tilat

Vuokralaiset voivat varata kiinteistön yhteisiä neuvottelu- ja kabinettitiloja käyttöönsä. Varaus hoituu ravintolan kautta.

Neuvottelu ja kokoustilat

Neuvottelu- ja kokoushuoneet sijaitsevat kiinteistön ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa ravintolan yhteydessä on yksi paljeovin erotettava neuvottelutila, joka varattavissa lounasajan ulkopuolella. Tila sopii 10–20 hengelle. Tilassa ei ole Internet-yhteyttä tai AV-laitteita. Toisesta kerroksesta löytyy yksi n. 36 m2 varattava neuvottelutila.

Kuntosali

Vuokralaisten käytössä on kuntosalitila kiinteistön kellarikerroksessa. Kuntosalin yhteydessä on pukuhuoneet ja suihkut. Kaikki vuokralaiset voivat käyttää tiloja ilman varausta.

Lisätietoa ja yhteydenotot vikatilanteissa:

Aulapalvelu
Puh. 050 301 4950
aula.kirkkokatu1@prevent360.fi

Pysäköinti

Kiinteistöllä ei omia pysäköintipaikkoja. Yleinen pysäköinti tapahtuu kiinteistön viereisellä parkkipaikalla ja kadunvarsilla.